Χριστόφορος Βενιέρης DVM, MSc

Ο Χριστόφορος Βενιέρης είναι κτηνίατρος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Επεμβατική Ακτινολογία. Από το 2011 ασχολείται αποκλειστικά με την διαγνωστική υπερηχοτομογραφία ζώων συντροφιάς. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα την διαγνωστική απεικόνιση, την επεμβατική ακτινολογία και είναι πιστοποιημένος Fear Free Veterinary Professional.


Ελένη Παπανικολάου, DVM, MSc

Η Ελένη Παπανικολάου είναι κτηνίατρος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Επεμβατική Ακτινολογία της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, με μετεκπαίδευση στην Παθολογία στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Έχει εργαστεί σε κλινικές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υπερηχοτομογραφίας και είναι πιστοποιημένη Fear Free Veterinary Professional.


Λάουρα Γκίνη

Η Λάουρα Γκίνη είναι απόφοιτος της σχολής Κορέλκο με ειδικότητα βοηθός κτηνιατρικής κλινικής, έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών. Από το 2022 είναι υπεύθυνη της φροντίδας των ασθενών κατά την διάρκεια της εξέτασης.  

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Certifications